Høstkonferanse 2019

VELKOMMEN TIL RP-FORENINGENS HØSTKONFERANSE

Tid: Fredag 18. oktober kl. 16:00 til søndag 20. oktober kl 14:00

Sted: Hurdal syn- og mestringssenter

Vi inviterer igjen til vår tradisjonsrike høstkonferanse. Arrangementskomiteen er i full gang med planleggingen av årets konferanse. Programmet er enda ikke helt spikret, men vi vet allerede at vi får besøk fra Haukeland Universitetssykehus for å fortelle om arbeidet med DNA-analyse på Haukeland, spesielt doktorgradsprosjektet som RP-foreningen og Dr. Jon S. Larsens stiftelse finansierer. Det vil bli et variert program med både foredrag, underholdning og rikelig av tid til sosialt samvær. Det blir også mulighet til å benytte seg av Hurdalsenterets fasiliteter - som basseng, treningsrom eller turmuligheter. Programmet vil bli lagt ut på våre nettsider og på Facebook når det er klart.

Priser:

Kr. 750 per person i enkeltrom, alt inkludert
Kr. 600 per person i dobbeltrom, alt inkludert
Kr. 200 per barn under 18 år, alt inkludert

Rom

Vi regner med at du ønsker enkeltrom hvis du melder deg på alene. Imidlertid står det selvsagt enhver fritt å avtale romdeling med en annen deltaker. Dette registrerer du i så fall i påmeldingsskjemaet.

Transport

Vi setter opp buss fra Oslo til Hurdalsenteret via Gardermoen. Busstransporten er inkludert i deltakeravgiften.

Reisestøtte

Det gis reisestøtte inntil 1500 kroner for reiseutgifter som overstiger 500 kroner. Reisestøtte gis kun til medlemmer av RP-foreningen.Reiseutgiftene må kunne dokumenteres og det forutsettes at billigste reisemåte er blitt benyttet.

Aktiviteter for barn og unge

Ta gjerne med barna til høstkonferansen i år! Vi engasjerer aktivitetsledere slik at dere som er foreldre selv kan delta på samlingene. Barna vil få et eget program med aktiviteter både ute og inne.

Assistanse

Har du behov for assistanse for å finne fram på Hurdalsenteret, til å være med på aktiviteter eller til buffeen under frokost og lunsj? Vi stiller med et par personer som har til oppgave å yte denne servicen. Har du behov for assistanse ut over dette anbefaler vi deg å ha med egen ledsager.

Påmeldingsfristen er 1.oktober.

Bli med på en super helg på Hurdal!

Starter
18.10.2019